Tannverk

Tannverk er en de mest ubehagelige smerter man kan oppleve. Tannverk skyldes betennelse i en tann, som oftest forårsaket av hull i tenner eller tannskade.

Bakterier kommer seg ned i tannens nervekanal og gir smerter med høy intensitet. Lørenskog tannlegesenter anbefaler at du tar kontakt med tannlege så fort som du opplever tannverk. Vi tilbyr derfor akutt time på dagen for å lindre tannsmerten.

Betennelse i tannnerven infiserer hele nervevevet på få dager. Nerven dermed dør slik at smertene vil «forsvinne» midlertidig for så å dukke opp som tannbyll (abscess) med hevelse og trykksmerter på et senere tidspunkt.

Tannsmerte er en alarmsignal og må derfor tas på alvor. Jo før den behandles, desto mindre inngrep og lavere behandlingskostnader.

Ved en akutt time settes fokus på smertelindring. Smertefri behandling under lokalbedøvelse for å ta knekk på tannsmerten. Tannlegen vil da i samråd med deg sette opp en behandlingsplan etter dine ønsker. Du vil kunne få et kostnadsoverslag den samme dagen.

For deg med tannlegeskrekk tilbyr Lørenskog tannlegesenter samtaleterapi, sedasjon, beroligende midler eller behandling under full narkose hvis det trengs.

Ring 67904090 eller kontakt oss her.

Array